Om oss

Meg Ritzh Agency har funnits sen 2005. Företaget startades av Megan Lundbäck (numera Meg Ritzh) efter gymnasiet med en vision om att göra något bra inom mode. Meg Ritzh designade sin egen kollektion från allra första början och sålde på Sheena. Hon sydde dessutom också upp specialbeställningar. Ett fanzine vid namn SKROT satt i pressarna tre gånger med härlig information om konst, design och krönikor. Meg Ritzh första modevisning var ett projekt i gymnasiet som visade sig bli succé. Modevisningar är en av Meg Ritzh specialiteter.

Meg Ritzh Agency har haft modevisning med Frank Dandy, Gröna Lund, Zara, Jack and Jones, Björn Borg, Gina Tricot, Belle Shoes, Zoe Shoes, Brillor.nu, Miss Westberg design, Scala och många mer. Med tiden började Meg Ritzh samarbeta med Modellguiden.nu som projektledare och utbildade sig till fotograf.

Meg Ritzh har också arbetat som festarrangör och mingeljournalist. Meg Ritzh tyckte att Elle-galan var det roligaste eventet att skriva om. Så mycket intressanta kläder och människor! Just nu jobbar Meg Ritzh som fotograf och älskar att fånga allt vackert i livet samt med att få ut modeller på jobb och att arrangera modevisningar.

En av Meg Ritzh ikoner är Gunilla Pontén www.ponten.com. Meg Ritzh önskar att fler visste om att det var hon som startade ungdomsmodet. Gunilla Pontén är full av liv och form. Hon har talang som få. Om tio år vet vi inte var Meg Ritzh Agency är, men vi hoppas på något framgångsrikt.

Vänligen Meg

Kontakta oss via vår kontaktsida

Meg Ritzh Agency
Holländargatan 27

Telefon: 073-511 48 18
E-post: info@megan.se

Facebook Twitter Favorites
Nyhetsbrev
* obligatorisk uppgift